Nettauksjon

Nettauksjoner som eBay og QXL brukes av vanlige mennesker til å spe på inntektene sine. Vi viser hvordan man kan tjene noen kroner på å selge på ting på auksjoner på nett.

Av HobbeScient   15. april 2019   Nettbutikk og salg
nettauksjon qxl ebay

eBay endret sin logo, fordi de ville signalisere at de ikke lenger er en ren auksjonsside, men også en side der bedrifter selger til kunder. Likevel er auksjoner en stor del av eBay.

QXL er store i Norge på auksjoner, der QXL tar en andel av salgssummen for hvert salg.

Selg ting du ikke trenger

Mange har tinger for tusenvis av kroner liggende rundt hjemme, som ikke brukes, og som kun tar opp plass. Hvorfor ikke selge det og tjene noen kroner på det?

Den enkle måten å begynne på nettauksjoner, er å selge ting du har liggende hjemme, som du ikke har bruk for.

Nettauksjoner og dropshipping

En populær måte å tjene penger på nettauksjon er dropshipping.

Dropshipping er enkelt: Man samarbeider med en leverandør (en dropshipper). Du skal så selge varer på vegne av denne dropshipperen. Dette kan du gjøre i nettauksjoner (eller i egen nettbutikk om man har det). Du har ikke noe lager av produkter, men annonserer varene til leverandøren på nettauksjoner som QXL eller eBay.

Det er uhyre viktig at man velger seriøse dropshippere å samarbeide med. Dette fordi du ønsker fornøyde kunder, det er avgjørende for din egen suksess. Dropshipperen skal levere varene direkte til kunde til avtalt tid.

Du finner seriøse dropshippere og leverandører på Salehoo, dette er en god nettside å begynne dersom du ønsker å lykkes med dropshipping.

Alt du må gjøre er å lage en auksjon på eBay eller et annet sted, motta ordren og videresende den til dropshipper. Deretter tar dropshipper seg av det meste.

Det du tjener er differansen mellom det du tar betalt for varen i nettauksjonen, og det dropshipper skal ha for varen.

Eksempel på dropshipping på nettauksjon:

  1. Du selger luer på eBay.
  2. Luene ligger på et lager hos din dropshipper.
  3. Du mottar en ordre på en lue, den koster 350 kroner, som kunden betaler til deg.
  4. Du sender du ordren til dropshipper.
  5. Samtidig som du sender ordren, sender du også betaling på 100,- som er prisen dropshipper tar for den samme luen.
  6. Du tjener altså 250 kroner på salget.
  7. Dropshipper pakker og sender luen direkte til kunden.
  8. Enkelt og billig for deg, og ingen risiko ettersom du kan ha mange produkter liggende ute på nettauksjon, uten at du først behøver å kjøpe disse produktene.

Dropshipping er enkelt, og en genial forretningsmodell som det er mulig å tjene gode penger på!

Som sagt er det veldig viktig at man finner en god dropshipper å samarbeide med. Finn seriøse leverandører og dropshippere på Slehoo så har du det beste utgangspunktet for suksess.