Virtuell assistent

Bli en virtuell assistent og hjelp mennesker og bedrifter via Internett. Vi viser deg hvordan du kan cashe inn på outsourcing.

Av HobbeScient   15. april 2019   Jobber på nett
virtuell assistent outsourcing

Hva er en virtuell assistent?

En virtuell assistent kan være som alle andre assistenter, men med noen viktige distinksjoner:

  • Kan jobbe fra hvor som helst. En virtuell assistent kan jobbe fra hvor som helst. For eksempel kan en person fra Norge ha en virtuell assistent i USA. Hvor i verden den virtuelle assistenten befinner seg er uten betydning, så lenge han/hun har tilgang til internett.
  • Virtuelle assistenter leverer virtuelle varer og tjenester. Det vil si, en virtuell assistent kan hjelpe til med tjenester som regnskapsføring, design av nettsider, kundesupport, eller andre ting som ikke krever en fysisk overlevering av en vare eller tjeneste. Virtuelle assistenter kan altså ikke pusse skoene dine eller vaske kontoret, men de kan hjelpe deg med å finne en skopusser eller vaskebyrå nær deg.

Hvis du ønsker å bli en virtuell assistent, kan du registrere deg gratis på Freelancer.

På Freelancer finner du mange som trenger hjelp med alt mulig forskjellig av virtuelle oppgaver. Her legger bedrifter og personer ut oppgaver som de trenger hjelp med. Det kan for eksempel være enkle oppgaver som å skrive kommentarer på blogger, oversette tekst, designe logoer, eller større prosjekter som å bygge nettsider, lage et program eller helt andre ting.

Klikk her for å besøke Freelancer