Skrivejobber

Skrivejobber på nett er det flust av. Hvis du vil tjene noen kroner i løpet av dagen i dag, og du har skrivekløe, kan du starte med å finne deg en skrivejobb.

Av HobbeScient   15. april 2019   Jobber på nett
skrivejobber

Er du glad i å skrive? Kan du skrive små artikler på norsk, engelsk, spansk, tysk, fransk eller et annet språk? Da er skrivejobber på nett noe du bør se nærmere på!

Det finnes nemlig hundretusenvis av strøjobber på nettet der du vil få betalt for å skrive alt fra enkle tekster på noen få hundre ord, til mer detaljerte artikler og rapporter.

Å tjene penger på skrivejobber er en spennende jobbmulighet som appellerer til mange; Enten du foretrekker å skrive enkle tekster, eller ønsker en intellektuell utfordringer, så finnes det nok av oppdrag her.

Hvor finner du skrivejobber?

Slike jobber annonseres ikke i tradisjonelle jobbannonser, verken i Norge eller i utlandet. Det har blitt opprettet egne nettsted som holder oversikt over disse jobbene.

Du finner en god oversikt over skrivejobber her. På denne nettsiden finner du tusenvis av prosjekterte artikler som venter på å bli skrevet - kanskje av deg?

Er det enkelt å få tildelt skrivejobber?

Enkelte skrivejobber er veldig lett å få, selv for de som ikke har tidligere referanser å vise til.

Det er stor etterspørsel etter tekstforfattere, og kravet til kvalitet på teksten er svært overkommelige. Mange skrivejobber på nett består i å skrive tekster for søkemotorer, og hensikten er ikke først og fremst at teksten skal bli lest av et menneske, men at teksten kan bidra til å hjelpe på trafikken til et nettsted. Slike jobber kan du få svært lett uten noen kvalifikasjoner.

Noen tekster benyttes imidlertid som artikler i profilerte magasiner. Dette er skrivejobber som det er litt mer konkurranse om å få. I tillegg til betaling for artikkelen, vil du også kunne bruke dette som en referanse til senere oppdrag, og jo flere slike skrivejobber du utfører, desto lettere vil de bli å få nye jobber.

Start i jobb som freelance tekstforfatter i dag

Du trenger altså ikke jobbe som fast ansatt som journalist eller skribent for å tjene penger på å skrive. Hvis du vil begynne å jobbe hjemmefra med dette kan du begynne nå med en gang, det er nok av skrivejobber å velge blant på nettet.

Hvis du vil ha mer informasjon om temaet, kan du lese på følgende nettside om hvordan du får tilgang på skrivejobber på nett.