Jobber på nett

Det finnes en jungel av jobbmuligheter på nett. Her finner du ting du kan begynne med allerede i dag, og som kan gi deg en fin ekstra inntektskilde. Noen av disse mulighetene kan dessuten gi deg en god inntekt tilsvarende en vanlig jobb eller enda bedre. Dette er jobber som egner seg å utføre hjemmefra eller fra hvor som helst hvor det er tilgjengelig internett. Finn måter å tjene penger på her.

Selge bilder

Tjene penger på bilder

Hvordan tjene penger på bilder? Mange ser mulige inntekter ved å selge foto på internett. De fleste vet ikke hvilke bilder som selger bra, og vil derfor heller ikke tjene så mye penger på bildesalg på nettet.

Skrivejobber

Skrivejobber

Skrivejobber på nett er det flust av. Hvis du vil tjene noen kroner i løpet av dagen i dag, og du har skrivekløe, kan du starte med å finne deg en skrivejobb.

Jobb med oversettelser

Få betalt for å oversette tekst på nett

Det kryr av oversettelsesjobber på nett. Her skriver vi om muligheten til å tjene penger på å oversette tekster og jobbe med dette via internett. Les om det å få betalt som freelance tekstoversetter.

Freelancer

Jobb som freelancer på nett

Freelancer oppdrag finnes det hundretusener av på internett. Vi viser deg hvordan du kan begynne å jobbe freelance over internett (hjemmefra, bortefra, hvor som helst, når som helst).

Betalte undersøkelser

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser på internett eksisterer i beste velgående. Noen hevder man kan tjene ti-tusener av kroner i måneden.

Virtuell assistent

Virtuell assistent

Bli en virtuell assistent og hjelp mennesker og bedrifter via Internett. Vi viser deg hvordan du kan cashe inn på outsourcing.

Jobber i sosiale medier

Betalte jobber i sosiale medier

Vil du jobbe med noe hjemmefra på Facebook, Twitter, YouTube eller tilsvarende sosiale medier? Her er nettsiden som kan gi deg drømmejobben på nett.

Hodejeger belønning

Hodejeger belønning

Få belønning for å være hodejeger. Rekruttering av mennesker til ulikek stillinger og oppdrag koster både tid og penger. Nå kan du få belønning for å finne rett person til rett jobb.