Tjene penger på internett

Mange har lyst til å tjene penger på internett. Noen har store forventninger, og forventer raske resultater. Når inntektene uteblir etter de første forsøkene gir de fleste opp. Vi viser deg hvordan du kan lykkes med å tjene penger online.

Av HobbeScient   15. april 2019   Internett muligheter
inntekt internett

Hvordan tjene egne inntekter på nett

Som sagt så er det mange muligheter, og det som passer for enkelte passer kanskje ikke for andre. Det er derfor ikke noe fasitsvar på hva som er best akkurat for deg.

Investering og trading på nett:

Dette er først og fremst aktuelt for den som allerede har litt penger som kan benyttes til investeringer. Målet kan være å oppnå høyest avkastning og etter hvert kunne leve av (og bli rik?) på profitten man sitter igjen med. Forstå risikoen i de instsrumenter du ønsker å handle i før du begynner!

 • Aksjehandel på nett er noe de fleste kjenner til. Du kan lett starte aksjehandel via nettbanken, men det finnes også spesialiserte aksjehandel-tjenester som er rimeligere og som har nye muligheter.
 • Valutahandel og andre muligheter innen trading på nett.
 • Binære opsjoner er også en spennende mulighet som såvidt har begynt å ta av.

Jobbmuligheter på nett med betydelig inntektspotensial:

Her er noen muligheter vi har plukket ut som vi anser som spesielt gode for den som ønsker å tjene mye penger, eller i det minste tilsvarende en fulltids-inntekt:

 1. Bli virtuell assistent eller finn freelance oppdrag på nett.
 2. Dropshipping går ut på å selge varer direkte fra fabrikker. Fordelen er at andre enn deg tar seg av pakking og forsendelse av varer direkte ut til kunden. Din jobb blir dermed på en måte kun å formidle varene. Dette er relativt billig å starte med, alt du trenger er en gratis konto på eBay eller lignende, og en god oversikt over dropshippere.
 3. Nettbutikk er det mange som ønsker å starte, og det er slett ikke vanskelig. I dag finnes det ferdige skript som gjør prosessen veldig enkel selv for de som har begrenset teknisk kunnskap. Du trenger et domene og webhotell, og de ferdige nettbutikk-løsningene får du som regel gratis hos din webhotell-leverandør.
 4. Selge ting på nettauksjoner kan i noen tilfeller være en gullgruve. Her gjelder det å vite hva man skal selge. Du kan benytte deg av muligheter hvor du selger direkte fra andre leverandører som du oppretter forhandleravtaler med, og dermed unngår du all personlig risiko.

Tjene ekstra penger på internett:

Her har vi listet opp noen gode muligheter til den som vil tjene litt ekstra, og som ikke har forventninger om å ha det som en fast jobb. Noen av disse mulighetene, slik som pengespill på nett, kan likevel medføre at man oppnår svært høye - men tilfeldige - inntekter.

 1. Blogging kan for noen få bli en gullgruve, men for de fleste blir det kun en ekstra inntekt.
 2. Kjøpe og selge domener med fortjeneste. Investeringer i domener som allerede er registrert er ut. Potensialet i dette markedet ligger nå i domenehandel med utgåtte og uregistrerte domener.
 3. Skrivejobber på nett kan gi gode ekstra inntekter, speielt for tekstforfattere som skriver på norsk. Du kan også få godt betalt som tekstoversetter, og vi har sett nærmere på det å tjene penger på å oversette tekster.
 4. Jobbmuligheter i sosiale medier kan også være aktuelt for noen. For eksempel kan man tjene penger på YouTube ved å legge ut egne videoer.

Er det mulig å tjene raske penger på nett?

Det er fullt mulig å tjene penger på internett.

Mulighetene er mange og gode. Det er mulig å skape ekstra inntekter, tjene mer enn man allerede gjør i nåværende jobb, og man kan til og med bli rik på internett.

Verdens yngste milliardær, Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg er et eksempel på hva som er mulig å oppnå på nettet.

Det finnes nok av tips om hvordan man kan tjene egne inntekter på nett.

«Bli rik på å klikke på reklame... Vinn 3000 kroner hver dag risikofritt med vårt unike gamblingsystem... Jobb hjemmefra og tjen penger mens du sover... Garantert førsteplass på Google - få dobbelt så mange kunder på 2 uker.»

Hvem skal man tro på? Hva skal man gjøre for å ha størst mulig sjanse for å lykkes? Hvorfor tjener du ikke penger på nettet allerede?

Hvem kan tjene penger på Internett?

Nesten alle kan tjene penger på Internett. Det finnes mange muligheter.

Feilen mange gjør, er at de velger den muligheten som de blir anbefalt, og ikke den de selv tror de har størst sjanse til å lykkes med.

Tenk deg følgende scenario:

Noen hevder at den enkleste måten å tjene penger på nett er å starte egen nettbutikk. Den som sier dette har omsatt for 4 millioner siste halvår og tjent 1 million på nettbutikken sin på noen få måneder, og vet hva han snakker om.

Det er vanskelig å ikke la seg rive med. Noen dager senere har du kjøpt et domene og prøver så godt du kan å sette opp en nettbutikk på egenhånd. Noen uker senere får du den første kunden, men det tar aldri helt av. Etter et halvt år og mange timer med jobbing senere gir du opp - nettbutikk var slett ikke så lett å tjene penger på som du hadde trodd!

For noen er nettbutikk den enkleste måten å skape et levebrød på nettet.

Andre vil kanskje ha større sjanse hvis du prøver noe annet, slik som online aksjehandel, bli virtuell assistent for noen, selge ting på nettauksjon, eller starte en blogg.

Hva som er beste fremgangsmåte for andre, er ikke nødvendigvis best for deg. Du kjenner dine egne forutsetninger best!

Vi prøver å omtale alle mulig måter å tjene penger online. Så får det være opp til den enkelte å finne ut hva man skal prøve seg på. De eneste "mulighetene" du ikke finner her, er i retning typen "send penger til min konto i Nigeria, så skal jeg sende ti ganger så mye tilbake om noen dager".

* Det kommer alltid nye ting å tjene penger på online, og siden vil oppdateres med nye muligheter fortløpende etter hvert som de dukker opp.