Internett til inspirasjon og nettverksbygging

Internett kan også gi deg inntekter indirekte. Bruk nettet til å bygge nettverk eller å hente inspirasjon til forretningsideer.

Av HobbeScient   15. april 2019   Internett muligheter
internett inspirasjon nettverksbygging

Dette nettstedet handler om å tjene penger online. To indirekte måter å gjøre det på er via inspirasjon på nett, og nettverksbygging.

Inspirasjon til hva som helst finner du på nett. Bruk nettet til å finne nye ideer, lese hva andre mener og synes, få tilbakemeldinger på dine ideer, og lær av andres erfaringer. Vil du ha inspirasjon til hvordan du kan tjene penger kan du bruke vårt nettsted.

Nettverksbygging er også en indirekte måte å tjene inntekter online. Vi har skrevet litt mer om nettverksbygging nedenfor.

Bygge nettverk på «gamlemåten»

Nettverk mellom mennesker har alltid eksistert. Dette gjør det mulig for oss å få profesjonell hjelp og få løst oppgaver på en bedre måte. Bieffekten av et godt nettverk er at man også får nye muligheter.

Tradisjonelle måter å drive nettverk på er å oppsøke seminarer, konferanser, nettverks- og mingle-arrangementer.

Nettverksbygging 2.0

Med internett kan man bygge store nettverk uten å møte ett eneste menneske i virkeligheten. Du kan hjemefra bygge relasjoner og få 1000 venner på Facebook, eller et gedigent profesjonelt nettverk via LinkedIn.

Å møte mennesker ansikt til ansikt er noe de fleste liker, men faktum er at internett er mye mer effektivt til nettverksbygging enn å gjøre det på "gamlemåten".

Det beste er nok likevel en kombinasjon, hvor du bruker både Internett og "offline" events til å bygge ditt nettverk.

LinkedIn best til nettverksbygging

Det beste uten tvil det beste verktøyet i dag for å bygge nettverk.

Mens Facebook egner seg til personlige nettverk og venner, er LinkedIn mesteren over alle mestre når det kommer til karrierenettverk, profesjonelle relasjoner og b2b.

Vi kan forøvrig anbefale at du får med deg denne siden om nettverksbygging på LinkedIn.